O nama

Projektiranje strojarskih instalacija u zgradarstvu poprima sve značajniju ulogu u čovjekovom življenju. Cijena energije drastično mijenja odnos prema gradnji i sve veći broj ljudi shvaća potrebu kvalitetnog planiranja i projektiranja sustava termotehničkih instalacija, koji će u životnom vijeku građevine značajno utjecati na smanjenje troškova kod korištenja i uz čak povećanje udobnosti življenja u istima.
Svaka osoba kod gradnje mora pribaviti određenu dokumentaciju u skladu sa zakonskim propisima iz područja gradnje. Samo iskusni investitori će planiranju i projektiranju posvetiti potrebnu pažnju i analizirati cijenu koštanja investicije na rok od 10 godina u koju su uključeni troškovi projektiranja, troškovi zemljišta i gradnje, tekući troškovi korištenja i održavanja građevine. Odnos navedenih troškova se može samo dobrim planiranjem optimalizirati. Pametno povećanje investicijskih troškova za projektiranje i gradnju može djelovati na značajno smanjenje troškova energije, vode i sl. tijekom eksploatacije.

Darko Grgić, dipl. ing.

Naš tim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eium od tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ut enim adm inim veniam, quis nostrud exercitation.
Image

Darko Grgić

Image

Ivan Grgić

Image

Krešimir Grgić